tiistai 14. kesäkuuta 2016

Seppå yheksän vuotta!

Mummi täyttää tänään yheksän vuotta. Se on hieno ikä tuolle agilitymummelille, jonka luopumista olen joutunut käsittelemään monta kertaa tässä parin vuoden sisään. Nyt se voi taas hyvin, ja pääseekin synttäriviikon kunniaksi joihinkin agilityn SM-kisoihin joukkuekoirakoksi. Ei silleen mitkään pikkukisat kentille palaamisen kunniaksi ;) no, ei se kyllä muuten palaa kisaamaan, kunhan käy humputtelemassa täytekoirakkona seuran joukkueessa. 

 

Kävin aamukävelyllä joen rannassa, että sain nättejä kuvia synttärisankarista. Yrsa tippui laiturilta jokeen kaksi kertaa ja suuttui. Nasta kiehnäsi minussa ja mummeli riehutti Yrsaa. Perussettiä siis! 

 

 

Kotona lassiet saivat tietenkin synttäriherkkuja, kuinkas muutenkaan! Sankarille oli varattu Cesar-ateria, kuivattuja kanafileitä ja lihatikun pätkä. Vieraat saivat kanafileet ja lihatikut. Eräs yritti varastaa sankarin lautaselta kanafileen ahmittuaan omansa, mutta ihminen kaivoi fileen rosmon kitusista ulos. Vain pieni pala joutui Yrs....eikun siis varkaan suuhun. 


 

 

Eilen käytiin hallilla Urpulin kanssa, ja toki mummi pääsi vähän tekemään myös, että muistaa ottaa kontaktin viikonloppunakin. Nastakin teki neljät kepit ja pari keinua. Tänään on sitten Nastalla ratatreenit, kenraaliharkka viikonloppua varten.  
 Muistakaa seurata agilityn SM-kisoja joko paikan päällä tai livestreamista! Sellainenkin taas tänä vuonna löytyy. Tsemppiä meille viikonloppuun! Ja vähän muillekin! 

 

2 kommenttia:

marjo alander kirjoitti...

Voi miten hienosti on Yrsa kehittynyt! Teillä ei enää kovin pitkästi kun on kisaikäkin saavutettu :)

Anni kirjoitti...

Se on kyllä mennyt eteenpäin :) Tän kanssa kaikki tulee vähän hitaammin, joten tuskin vielä syyskuussa kisataan, vaikka sillon oltaskin kisaikäisiä. Tai eihän sitä tiedä, saas nähdä!