lauantai 12. marraskuuta 2016

Ke-ke-ke-kepiiiiit!

Yrsa on kisannut toisetkin kisansa jo tovi sitten. Lappeenrannassa pääsivät toki molemmat, äiti sekä tytär, kisaamaan kolme rataa. Napetti aloitti lauantaina kolmella radalla, joilta yhdellä se teki nollan. Tultiin sillä kolmanneksi! Sunnuntaina Y-U kirmasi kolme rataa, yksikään ei ollut puhdas....tadaa - KEPPIEN takia! Jokaisella radalla (kuulostaako tutulta?!) Yrsa meni hienosti ekaan väliin, taipui tokaan väliin, mutta tuli jokaisella kerralla pois siitä tokasta välistä. Kepeille ei vaan ole vielä imua! Siispä paljon palkkaa hyvistä kepeistä treeneissä! Yrsalle on muutenkin todella vaikeaa tulla käteen kiinni, mikä huomattiin myös viikko sitten torstaina Kuopiossa ProPerron treeneissä. Yrsa todellakin meni minne huvittaa, ei tullut ohjauksiin yhtään. Toki se on vielä nuori koira, eikä osaa samanlaisesta vihjeestä toimia kuin esim Nasta, mutta treeniä siis joka tapauksessa edessä. 

Toinen treenattava asia olisi Yrsan vauhti. Kisoissa varsinkin se on todella hidas. Ihan oikeasti hidas. Toki kokemus varmasti tuo vauhtiakin. Etupalkallahan se juoksee kuola roiskuen kuin tykin suusta ammuttuna, mutta mitenpä sen saisi kokonaisen radan sillä tarmolla painamaan? Pieniin paloihin pilkkoen toki...vaikeaa. Mutta olisi kai se tylsää jos saisi kaiken eteen kannettuna? 

No, ratoja, videoita:

Yrsa treenaa

HYL

Vitska

Yrsa 10.11. treeneissä

Ja bonuksena Nape-Nallukka


Ja loppuun taas peruskuulumiset: molemmille kisat ehkä marraskuun vikana viikonloppuna Kuopiossa, ja tosi isolla ehkällä Yrsalle Joan kisat joulukuun alussa. Mutta kun meillä on työpaikan pikkujoulu edellisenä iltana. Niin ehkä ei kykene. Napetin kanssa en mene sinne palelemaan, lupaan!! Seppå voi ihan hyvin. Aloitin sille nivelvalmisteen tuossa alkusyksystä, ja parin viikon jälkeen se alkoi leikkiä ja juosta taas lenkillä. On se siis jäykkä ja pahimmassa tapauksessa ehkä vähän kipeäkin, inhottavaa kun ei voi tietää. Onneksi se nivelvalmiste sentään näyttää auttavan. Mummuli. 

2 kommenttia:

marjo alander kirjoitti...

Kyllähän tuon Yrsan meno ihan pätevältä näyttää, eikä hitaalta :) Etenkin toi treenivideo, ihan eriomaista menoa. Mä oon päätynyt Röllin kanssa siihen, että opetellaankin ainakin A juoksariksi. Nousee harjalle komeasti kahdella laukalla, mutta töpsyttää alas hitaasti ja varovaisesti monella askeleella. Tähän mennessä siis pysähtynyt 2on2off kaikilla. Meiltä vielä puuttuu varmoina esteinä kepit, (alussa ja lopussa ohjurit edelleen) ja rengasta sekä keinua täytyy vielä vahvistaa. Ja meidän meno on ainakin puolet hitaampaa kuin teillä. :)

Anni kirjoitti...

Ainiin, unohtui tähän kiireessä vastata! Treeneissä Yrsa tekeekin tosi kivasti, siellä kun saa koko ajan herkkuja :D kisoissa ei voi vähän väliä heitellä koiralle lihapullaa radalle, heh! Yrsallekin vois olla A ihan hyvä juoksarina, varsinkin kun se on tuollainen hitaampi kuin Nape. Mutta mie oon niin laiska treenaamaan, etten jaksa rakentaa juoksaria Yrsalle! Tsemppiä juoksariprojektiin! :)