tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kirjanpitoa elämästä

Kisat Lappeenrannassa: Nastalle hyl-hyl-5, kaikki oikein mainioita ratoja. Seralle hyl-nolla-nolla, oikein paskoja ratoja. Lisänä Sera nolasi minut taas "hakkausilmeellä", ja tällä kertaa tuomari vihelsi meidät ulos radalta. Siis vihelsi pilliin ja sanoi "nyt ulos radalta". Eipä oo ennen meitä ulos radalta vihelletty! Suututti. Serakin taisi sen huomata, koska teki sen tuplanollan. Hyvä turre. Molemmat saivat herkkukiitokset radoista - Nape sujuvuudesta ja Sepe nollista. Bonukset: Napen Lenni-veljen kanssa treffit, veljen tyttö mukana reissussa, hitaita kävelyitä eri paikoissa, auringonpaisteessa. Miinukset: Sera kaatui pussista tullessaan, molemmat tassut jäivät alle ja kaksi vikaa hyppyä näytti aika pahalta (pussi oli kolmanneksi viimeinen este). Lisäksi Sera on aika tönkkö. Siitä lisää alempana. Kuvia: Lenni & Nape kirmaa jälleen. Lappeenrannan koirakokoonpano. Nape leikkipuistossa. Nape leikkipuiston ulkopuolella.

Kevät & bonukset: Luonto alkaa kukoistaa. Ihanaa! Sera ja Nasta on päässeet ekan kerran tänä keväänä ulkoruokintaan (jee matot pysyy puhtaana!). Sera saa kesätukan ihan parin viikon sisään. Miinukset: Sera vanhenee. Se on tönkkö. Fyssari onkin sen yliliikkuvista kintereistä maininnut, mutta minusta näyttää, että ne on ihan tönköt. Videolta katsottaessa näyttää, kuin se ei taivuttaisi jalkoja ollenkaan polven alapuolelta. Polvesta kyllä, mutta sen jälkeen se on puujalka. Siksi se sai tänään (fyssarin suosituksesta) Back On Trackin kinnersuojat. Vaikka ne on aika hintavat kankaan pinta-alaan nähden, uskalsin ne ostaa, koska Sera on vastannut tosi hyvin loimeenkin. Vaikutus on selkeä ja koira tykkää loimesta. Koska kinnersuojat on nyt ihan uudet sille, tarkkailen hieman tilannetta enkä tiedä, osallistuuko Sera pääsiäisen kisoihin. Ehkä yhdelle agiradalle + mahdollisesti hyppikselle. Perjantaina kuitenkin on neljä rataa, joten olisi se mullekin iso urakka juosta kahdeksan rataa. Nape kun osallistuu kaikille (perjantain) radoille. Kuvia: Kevät. Kinnersuoja läheltä. KinnersuojaSera kauempaa sekä takapiru ite! Sera nauttii viimeisistä viilentävistä länteistä. "Odota!" "Ole hyvä". 

Bonuksien bonus: Videoita kisoista! Mutta äh. Minä en tajua tuota videoiden etsimisen logiikkaa. Kun etsii sillä nimellä, millä on videot youtubeen ladannut, ei niitä löydy. Joskus löytyy. Joskus ei. Nyt ei. Vain Napen kaksi ekaa rataa sieltä löytyi. Seran A-rataa tuolta ei kyllä edes löydy, koska se oli niin nöyryyttävä. En ihan oikeasti hakkaa koiraani virheen tultua. Uskokaa!

Nasta A-rata (hyl)

Nasta B-rata (hyl)

Kirjanpidon lopputulos: Ihanaa kun on kevät, toinen koirista jää erittäin todennäköisesti SM-kisojen jälkeen osa-aikaiselle eläkkeelle ja toisen kanssa aloitetaan yhteistyön hiominen. Plussalla ollaan, kaikesta huolimatta.

Ei kommentteja: