sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Rento viikonloppu

Tänä viikonloppuna otettiin rennosti koko porukka. Eilen vain löhöiltiin - ehkä omistajan edellisillan tanhuista johtuen. Tänään käväistiin Mertalammella latupohjilla lenkkeilemässä, ja lähdettiin vahingossa pidempää reittiä kuin aluksi piti. Samoiltiin sitten jotain ihmeellisiä reittejä takaisin autolle päin, kunnes päästiin takaisin latupohjalle, jota pitkin aluksi käveltiin. Vaan ei se meidän reittimme kuin vajaa 10 kilometriä ollut. 5,5 kilometrin latulenkki piti kiertää, mutta mentiin vähän yli. Yrsa ei väsynyt yhtään. Tosi inhottavaa!
Kuvia tuli otettua muutama, ihan kameralla siis. Liian harvoin jaksan ottaa tuon pikkuisen kamerani mukaan. On niin kätevää, kun nykyään kännyköissä on ihan hyvät kamerat. Siihen tulee turvauduttua liian usein! 
Kaikki murmelit!

Kauhukaksikko

Yrsa 5,5 kk


Yrsa (ja Nastakin) kävi vähän agilityjuttuja tekemässä hallilla. Otin videollekin (pikkuoravatyyliin!), ja alussa Yrsa innostuukin lelusta, mutta sitten se menettää hohtonsa ja palkaksi kelpaa vain nami. Harjoiteltiin nyt kolmannen kerran tuon namitaskulelun käyttöä, ja nyt se taisi hokaista mistä on kyse! Kunhan saadaan vahvistettua namilelua, niin eiköhän siitä hyvä tule. Yrsa oli aluksi melkein hepulissa, koska sai katsella Napen tekemistä ennen omaa vuoroaan. Hieno kentän laidalla huutaja siitäkin vielä saadaan...ellei ole jo. On se. 
Ensi viikolle varaan mummikoiralle ajan lääkäriin. Se on vähän kipeä, mutta miksi ja mistä, se selvinnee ensi viikon aikana. Saa nähdä ehdinkö ensi viikollakaan omiin treeneihin - on taas superkiireinen viikko tulossa. Viikonlopuksi sitten Mikkeliin agilitaamaan. Loppukevennyksenä muistoja kesän alusta.Ei kommentteja: