sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Told you so!

Koska lupasin, että edellisen ja uuden päivityksen välillä ei ole puoltatoista kuukautta taukoa, teen uuden päivityksen heti nyt! Käytiin Kuopiossa kisaamassa neljän radan verran. Kaksi ekaa olikin ihan hyviä ratoja, mutta kahdella vikalla Kuumis-Nape nosti päätään. Ekalla radalla tippui harmillisesti eka rima, kun Nasta ilmeisesti luki ajanottolaitteet hypyn siivekkeiksi ja ponnisti liian aikaisin. Tokalta radalta tuli nolla, kahdelta vikalta rimavitoset. Eroaminen minusta kun on niin kaameaa. Tosin vikalla radalla saatoin tiputtaa riman itse huitaisemalla koiran seuraavalle esteelle juuri riman päällä... Tässäpä radat (C-rata vain puoliksi, kun kamerani vinoili ammattitaitoiselle kuvaajalleni):
 
A-rata
 
 
C-rata
 
 

Unohtui tuossa edellisessä päivityksessä mainita, että käytiin Yrsan ja Nastan kanssa Kuopiossa koirauimalassa helmikuun alussa. Nape, tuo pikku vesipetoni, ei oikein innostunut halliuinnista, vaan on enemmän vapaiden vesien uimari. Yrsa sen sijaan tajusi lopuksi homman juonen ja uiskenteli ihan reippaasti. Ehkä se ensi kesänä ui jo Napen kanssa innokkaasti! Molempien mielestä uiminen vaan on kovin vakavaa puuhaa ilmeistä päätellen. Leimattomien kuvien (c) Ilona Karjalainen ja leimallisten leiman mukaisesti Anni Rask!
 
 
Seuraavat kisat kahden viikon päästä. Siellä sama ohjaususkallus ja juoksuvauhti päälle! Kupla tavoitteena (ai niin, en ihan päässyt kuplaanflowhunsymbioosiin tän päivän kisoissa, parempi keskittyminen next time).


Ei kommentteja: