sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Meillä on loma. Ollaan vaan oltu ja käyty jopa treeneissäkin. Lenkit on olleet maleksivia, mutta useimmiten hieman pidempiä kuin normaalisti arkena. Collielenkilläkin käytiin, olipa ilo nähdä joensuulaisia collieita niinkin paljon! Sera ja Nasta olivat lenkillä ihan elementissään: Sera kulki pääosin miun jalan vieressä ja napsi lähelle tulleita poikia rangaistukseksi tutustumisyrityksistä. Nasta taas juoksi kaikkien kanssa, ja juoksutti niitä sydämensä kyllyydestä. Kukaan ei saanut Nastaa kiinni ja sekös Nastasta oli mukavaa! Mutta kuten otsikko sanoo, annetaan kuvien kertoa mitä siellä tehtiin. Alla olevat kuvat on ottanut Anni Rask. Nämä kuvat taasen otti Ilona Karjalainen:


Sitten luvassa erittäin huonolaatuisia kännykkäkuvia by myself. Lomailua, aksan maajoukkuekarsintoja ja tylsistyneitä koiria: 

Nape seuraa agilitya

Mummikoiraa ei silleen tuo muiden aksaaminen kiinnosta...

Sera häipyi välillä ulos

Depressed dog

Ihankun sillä olis jotain asiaa...

Aurinko tuli esiin, joten livahdin auringonottoon

Viisas koira etsi varjopaikan!


Tässä viimeisessä kuvassa on miun Polarin Loop-rannekkeen analyysi eräästä männäviikon yöstä. Tässä on nyt aika hyvä kuva siitä, miten mie nukun, kun nukun huonosti. Huonompiakin öitä on, mutta tuo on sellanen keskivertoyö. Tai kyllä hyviä on edelleen (onneksi!) enemmän, mutta tuollainen reilun neljän unitunnin yö ei ole ollenkaan harvinaisuus. Nukahdan ihan hyvin iltaisin, mutta herään suurin piirtein kolmen maissa, enkä joskus saa unta enää ollenkaan. Se on välillä vähän raskasta, mutta minkäs teet. Tällainen mie oon ollut ihan pienestä asti, enkä varmaan muuksi muutu! Onneksi lomalla voi ottaa päiväunet tai vaikka kahdet. 

Ensi viikonloppuna kisaamaan Varkauteen ja treenaamaan ACElle. Sainkin aikamoisen kipinän kun katselin noita maajoukkuekarsintoja. Ensi viikonloppua odotellessa siis! 

Ei kommentteja: