sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Vuoden tärkein kisaviikonloppu

Tänä viikonloppuna ratkottiin vuoden tärkeimmät tittelit agilityssa, nimittäin Pohjois-Karjalan piirinmestaruudet. Oli tuolla jossain Luxemburgissa jotkut agilityn MM-kisatkin, mutta kukapa niistä nyt kiinnostunut olis! Tärkeämpää on piirinmestikset. Voittoa ei lassieille tullut, mutta olipa Sepi nollallaan kahden muun nollan tehneen kanssa voitossa kiinni ekan radan jälkeen. Sitten kävi hassusti. Sera ei taaskaan taipunut takaakiertoihin, taitaa olla tuo ikä ja jäykkyys kun näkyy noissa takaakiertojen kieltämisessä. Hylkäys siis toiselta radalta. Nasta teki ekalta radalta mainion vitosen, toinen rata silläkin hyl. Noilla tuloksilla taidettiin olla sijoilla 5. ja 6., eli eipä nuo hirveen kovatasoiset piirinmestaruudet olleet. Paremmin kuitenkin kuin viime vuonna, jolloin makseissa ei jaettu piirinmestaruutta ollenkaan! Tänä vuonna jokaisen kokoluokan mestaruudet menivät naapuriseuran koirakoille tuplanollatuloksilla. Onnittelut heille! 

Seran nolla 


Nastan vitonen

Tänään kisat jatkuivat vain Napella. Kolme rataa, joista eka meni aikamoiseksi räveltämiseksi! Ei se mitään, sattuuhan noita. Rimoja ei tainnut tulla alas yhtään, ei toisella radallakaan. Vikalla radalla tuli kaksi rimaa alas, koska (kuka arvaa?!) en katsonut koiraa!! Taas tajusin samalla kun käänsin pääni. Eli täähän tarkoittaa nyt sitä, että tuots virhettä ei enää tietoisesti tule, joten luvassa ainoastaan nollia jatkossa ;) Toiselta radalta Nape sai vitosen puomin alastulolta, vaikka Napen toisen takatassun puolikas kontaktilla oli. Ymmärrettävästi tuomari ei sitä kuitenkaan nähnyt, ja Napekin yritti parhaansa pysähtyä kolmen hypyn suoran jälkeisen puomin päähän, ja vielä vastassa oli putki. Annoin armoa, ja jatkettiin rataa. Rata olikin tosin hyvä. Kuten myös vika rata, vaikka nuo kaksi rimaa tiputinkin. Tässä nuo radat: 
A-rata


B-rata


C-rata

Tällä hetkellä ei ole kisasuunnitelmia. Ehkä Lappeenrantaan lokakuussa. Kisakausi alkaa olla täällä idässä ohi tältä vuodelta. Nyt voisi vaikka ne juoksut alkaa.


Ei kommentteja: