sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Aloitetaan!

Päätin aloittaa Seralle ja Nastalle oman treeniblogin. Saan saman katon alle sekä suunnitelmat että tehdyt hommat, joten jos en muista mitä pitikään seuraavaksi tehdä, voin vilkaista täältä. Lähinnä blogi toimii siis itselleni muistilistana treeneihin, mutta myös kisaraportit löytyvät täältä. 

Seran kanssa ollaan pienimuotoisella kisatauolla, joka päättyy Joan itsenäisyyskisoihin. Tai oikeastaan kisatauko vasta alkaa noista kisoista, sillä joulukuun kisojen jälkeen seuraavat kisat Seralle on suunniteltu maaliskuun lopulle, Pärnällä taas. Samoissa kisoissa kisauransa toivon mukaan pääsee aloittamaan pikku-Nasta, joka tulee kisoja edeltävänä torstaina 18 kk 1 pv. 

Seralla ja mulla on SM-nollien puolileikkimielinen keräämistavoite, eli yritetään tehdä nollia ja ehkä jopa se tuplakin! Kaksi on jo kasassa ja muutama yliaikanolla, mutta niitähän ei lasketa. Yliaikanollien vuoksipa meidän SM-nollatavoite onkin leikkimielinen, sillä meidän pitää tehdä todella kovasti töitä että päästäisiin ihanneaikaan. Jos juostaan äärirajoilla, Sepsulta usein tippuu rimat, kun hyppää huolimattomasti. Joskus kuitenkin onnistutaan, ja siitä tuloksena yksi hyppisnolla ja yksi aginolla. 

Nasta osaa jo kaikki esteet yksittäisinä ja suurimman osan radallakin. Kepit osana rataa on vielä vähän vaikea juttu, mutta meilläpä on aikaa treenata! Nastan kanssa treenataankin nyt vuoden loppuun asti säännöllisen epäsäännöllisesti: vapaavuoroilla käydään mitä ehditään, ja keskiviikkoisin Seran treenivuoron lopuksi Nape yleensä tekee radanpätkää. Usein meidän kanssa vapaavuoroilla treenaa Anni oman "pentunsa" Nuuran kanssa. Silloin me kepitellään ja tehdään yksittäisiä pikkujuttuja, kuten viimeksi puomia etupalkalla, nopeella vapauttamisella ja odottamisella. 

Ensi vuoden alusta lähtien Nastallakin on oma treenipaikka, joten sekin pääsee treenaamaan vähän pidempää rataa useammin kuin nyt. Sitten treenataan kepit ratakuntoon ja yritetään maaliskuussa aloittaa kisaura! Sepsu jatkaa puurtamista ja koitetaan saada ainakin yksi nolla vielä kisakirjaan. Se olkoon meidän kevään tavoite! 

Sepsun ja Napen treeniblogi auetkoon NYT!

Ei kommentteja: