tiistai 22. tammikuuta 2013

Terve ruumis

Otsikko viittaa tietenkin Napsu-Naputtimeen, jonka viralliset tulokset oli tänään ilmestyneet koiranettiin. Siis tähän. Lonkat on parasta A-ryhmää ja kyynärätkin puhtaat nollat. Ai vitsi kun on mukava omistaa kaksi tervettä harrastuskaveria! Ei tarvitse erityisesti varoa mitään paikkaa. Vaikka agility toki itsessään onkin melko raskas harrastus koiralle, niin mukavampaa siitä tekee terveet koirulit. 

Nastan terve ruumis saakin tällä viikolla tavallista viikkoa erikoisemman ohjelman: huomenna on tietenkin normaalisti ryhmätreenit, mutta lauantainapa me mennäänkin meidän oman seuran agilitaajan Salla Kantolan valmennukseen. Salla itse harrastaa espanjanvesikoirilla, joista molemmat taitaa olla jo agivalioita. Tokossakin Salla on koirineen menestynyt oikein kivasti. Lauantaina siis Salla valmentaa meitä, ollaan ilmottauduttu mölliryhmään. Sepsuli ei tällä kertaa päässyt valmennukseen, mutta mepä osataankin Seran kanssa jo kaikki, mitäpä sitä turhia ;)

Ensi viikon tiistaina alkaa sitten Nastan oma tokoalkeet. Ryhmän piti alkaa jo ensi lauantaina, mutta aloitus siirtyi. Jännityksellä odotan aloitusta, sillä miun mielestä toko on aina ollut vähän tylsää, koska se on sellasta viilaamista. Kuten jossain aiemmassa kirjotuksessa taisin mainita, oon suurten linjojen nainen. Kunhan lopputulos on ihan hyvä! Toivottavasti siis tokokipinä syttyy edes vähän. Ehkä vois Sepsulinkin kanssa vielä sen "vanhoilla päivillä" opetella ALOn liikkeet kuntoon. 

Tämä oli tällanen pikapäivitys, lähinnä noiden terveystulosten takia. Jos ei huomisesta, niin ainakin lauantaista varmasti tulee videomatskua sitten blogiin. Kiva päästä valmentautumaan!

Ei kommentteja: