perjantai 25. tammikuuta 2013

Virheet esiin!

Päätettiin keskiviikon treeneissä (tai ainakin kovasti ajateltiin) ruveta kuvaamaan joka viikko treenit videolle. Näkee paremmin, missä teki väärin. Hyvä idea, sillä heti tuli tarvetta videolle, kun Nape pysähtyi puomin alastulolla kontaktiosan ja ei-kontaktiosan rajalle. Katsoin videon ja tadaa - sanoin käskyn melko ajoissa. Liian ajoissa siis. Pitää olla vielä tarkkana, Nasta on nuori koira ja tarvii täsmälliset ja hyvät käskytykset. Seran kanssa pari rimaa tipahti ja yksi ylimääräinen hyppykin tuli radalle, mutta ei sen kummempaa. Tässä Sepsulin eka kierros. Vauhtia ei ollut yhtä paljon kuin viime viikolla. Tauko ilmeisesti kannusti Seran kaasujalkaa huimiin suorituksiin! Pitäsköhän pitää ennen kisojakin pidempi tauko...Hmm.. Mulla on nyt ollut mietinnässä Lappeenrannan kisat 2.3., että jos meniskin jo sinne aloittamaan kisakauden 2013. Late Lammaskoira, eli Napen serkkupoika, aloittaa kisauransa ilmeisestikin siellä. Oishan se kiva nähdä, kun Late vilahtaa nopeesti kuin tuuli! Nasta joka tapauksessa on tuolloin vielä alaikäinen, joten Napettimen kisaura saa odottaa pääsiäiseen. 

Ainakin. Sillä keskiviikon reenilöissä Napsutin teki lentokeinun, jonka jälkeen teki kaks ihan normaalia keinua, sitten yhdeltä keinulta (vauhdin takia) lipesi sivusta alas (noin puolesta välistä keinua, eli ei korkealta) ja sen jälkeen keinu oli toooosi pelottava. Ja kävi näin. Tuon jälkeen keinu piti ryömiä loppuun. Nakeilla sitä sitten korjailtiin ja jatketaan sunnuntaina. Pidetään ihan tarkoituksella muutaman päivän tauko keinun kanssa siltä varalta jos se lentokeinu täräytti eli jos Napeen sattui. Nasta säikähti keinua joskus pienempänä ihan samalla tavalla (ehkä syys-lokakuussa?) ja meni sen sitten varovasti, mutta seuraavalla kerralla säikky-nape oli poissa. Toivottavasti näin on nytkin. Viimeksi se tosin ei tainnut tulla kesken keinun pois, niin kun nyt teki. No, toivotaan parasta. Radan alku kuitenkin meni hyvin, ja katsokaa noita keppejä! Sehän melkein meloo ne! Vau! Matalana ja melomalla, niistä on nopeet kepit tehty! :)

Sunnuntaina siis mennään Nastan kanssa sinne Sallan koulutukseen, pitää siellä testata tuo keinu uudelleen. Nakkia taskut täyteen siis! Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Lisää videomatskua tulossa siis varmaan jo sunnuntaina, koulutus kun on heti aamulla.

Ei kommentteja: