sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

36,34 virhepistettä, HYL ja nolla

Otsikossa Lappeenrannan saldo. Juostiin yhteensä kuusi rataa. Neljältä radalta yhteensä saatiin 36,34 virhepistettä: Nastan ekalta radalta vaatimattomat 20 virhepistettä (kaksi rimaa, kielto ja keppien lopetus kesken), Seran ekalta radalta 5 vp (PUOMIN ALASTULO!!), Seran toiselta radalta 10 vp (kaksi kieltoa) ja Seran vikalta radalta aikavirhettä 1,34 sekuntia (harmillinen!). Toisella radallaan Nasta teki hylyn, mutta viimeiseltä radalta tempaistiin Napetin eka kolmosten nolla! Kolmansissa kolmosten kisoissaan se jo pystyi siihen! Rata itsessään ei hirveän mahtava ollut: puomin alastulon Nasta otti vinoon, eikä yksikään tassu ollut vielä koskettanut kontaktipintaa. Kerkesin vilkaista tuomaria, joka vilkaisi samaan aikaan minuun. Totesin, että huh, ei nostanut vielä kättään, korjasin Nastan äkkiä suoraan (sen pitäisi osata itse!! Tietää taas mitä pitää treenata!) ja jatkettiin rataa. Lopussa pussin jälkeisellä hypyllä olin auttamatta myöhässä enkä siis ehtinyt suunnittelemaani pakkovalssiin. Vetäisin siihen sitten jonkun ihmeellisen ja surkean ohjauksen, mutta koska Napetti on niin fiksu, se osasi mennä radan ihan oikein. Sitten vaan tarkasti loppuun ja se nollahan oli sitten siinä. Tässä linkkeinä radat:
Lappeenranta siis yllätti, kun tulokset oli noinkin hyviä! Yleensähän meillä ei Lappeenrannassa hirveän hyvin tuo aksa suju, lukuunottamatta viime kesäkuun kisoja, jolloin sekä Sera että Nasta tekivät nollat. Sera kolmosissa ja Napetti ykkösissä. Muuten Lappeenranta oli oikein viihdyttävä ja mukava, kuten aina. Tällaista me siellä tehtiin:


Joku meni miun paikalle nukkumaan!
Nape ja velikulta Lenni

Nätti ja komee

Lenni halusi naista...

Nape oli asiasta eri mieltä.
Väsymummu kotona

Väsynenä kotona
Napetinkin nollatili kolmosissa on nyt siis avattu! Seuraavat kisat meillä on... En muista! Varmaankin ACElla kuun lopussa. Joka tapauksessa kuukauden päästä ollaan taas Lappeenrannassa kisaamassa. Vaikka karma sitä vastaan onkin. 


Ei kommentteja: