sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Nastanpoikaset kasvaa

Nastanlapsoset on tänään jo kaksiviikkoisia. Suvi on käynyt kuvaamassa pentuja, ja tässä postauksessa muutamia otoksia Suvin linssin takaa, ensin yksiviikkoiskuvat ja perään kaksiviikkoiskuvat. Olevinaan mulla on niin kiirettä, etten ehdi päivittämään blogia edes kerran viikossa! Kuvat siis on ottanut Suvi Lehto ja lupa julkaisuun on. Ensin pojat!


Brad 1 vko

Brad (kyllä, Pitt) 1 vko

Dali 1 vko

Dali 1 vko
Typyt: 

Casey 1 vko

Casey 1 vko

Crazy 1 vko

Crazy 1 vko

Daisy 1 vko

Daisy 1 vko

Lucy 1 vko

Lucy 1 vko

Macy 1 vko

Macy 1 vko

Picatsu 1 vko

Picatsu 1 vko
Nasta on edelleen hyvä äiti, ja opettaa jo lapsilleen ettei jokaisesta vinkaisusta tule huomiota. Se makoilee laatikon ulkopuolella ja jos joku inahtaa, se nousee katsomaan mikä hätänä. Jos ei ole vielä ruokkimisen aika, Nape käy takaisin makoilemaan pentulaatikon ulkopuolelle. Välillä käy ruokkimassa ja malttaa jo käydä pissallakin. Toisia koiria se ei siedä yhtään sen kallisarvoisten lasten lähettyvillä, mutta ihmiset hyväksyy niin kuin pitääkin. Tiina on pitänyt pentuhuoneen ovea kiinni, koska Nasta räyhää jos muut koirat lasketaan esimerkiksi ulos, ja uloskäynti on pentuhuoneen vieressä. Se ottaa kyllä tuon puolustamisen hieman liioitellen, sillä se kuulemma käy mm. imurin kimppuun ihan tosissaan! Eihän imuri kotonakaan sen lempivehje ole, mutta käskyllä sen saa poistumaan kyräilemään jonnekin muualle. 

Nastan maito alkaa jo ylimmistä nisistä ehtyä, joten Tiina päätti maistattaa pennuilla jauhelihaa paria päivää normaalia aikaisemmin. Maistiaisille ne olisivat joka tapauksessa viimeistään huomenna päässeet, mutta nyt tässä tilanteessa ekat lihansa ne saivat toissapäivänä. Hyvin maistui kuulemma, ja jotkut menivät ihan lisää etsimään! On hyvä olla vähän lihanhimoinen. Hyvä pennut! Eilen livestream olikin taas jonkun aikaa auki, joten sain nähdä kun Tiina antoi lihaa pennuille toista kertaa. Ahnaita possuja ovat. Hienoa!

Tässä kaksiviikkoiset pupsit, taas pojat etunenässä: 

Dali 2 vko

Dali 2 vko

Brad 2 vko

Brad 2 vko
Tytöt, taas tylsästi aakkosjärjestyksessä: 

Casey 2 vko

Casey 2 vko

Crazy 2 vko

Crazy 2 vko (tylsää muotikuvauksissa!)

Daisy 2 vko

Daisy 2 vko

Lucy 2 vko

Lucy 2 vko

Macy 2 vko

Macy 2 vko

Picatsu 2 vko

Picatsu 2 vko
Lopuksi vielä kuvia Maailman Söpöimmästä Koiraäidistä ja sen kaikista lapsosista kasassa ja ei niin kasassa: 

Onko söpömpää olemassakaan?!

Yks on puonnu kärryiltä jo nyt

Yööök maito on pahaa!
Viikon päästä pääsen noita pieniä possuja katsomaan, mukavaa! Sitten tulee huonoja puhelinkuvia. Niillä on sitten varmasti jo silmät auki ja liikkeet entistä liukkaampia. Ovat kuulemma vikkeliä liikkeissään jo nyt. Ennustan, että tulen olemaan aksaradalla supermyöhässä Nastanpoikasen kanssa. Katsotaan sitten parin vuoden päästä, toteutuiko ennustukseni. En tiedä edes vielä, kuka meille muuttaa Nastan kanssa. Muutama suosikki ulkonäön perusteella mulla on, mutta lopullisen päätöksen teen tietenkin sitten hulluuden perusteella. Onko teillä lukijoilla suosikkeja, mitä Nastanpoikasten ulkonäköön tulee? 

P.S. Sepån tila edelleen huonohko, se on selkeästi kipeä pitkähköjen lenkkien jälkeen. Varmuuden vuoksi tiistaina alkaa ab-kuuri, jolla poissuljetaan mahdolliset pissatulehdukset. Kipulääkettä tarvittaessa ja mahdollisesti kesän alussa uusintakuviin selän takia, että nähdään mahdolliset muutokset ylimääräisessä nikamassa ja sen vieruskaverissa. Surku. Muutenhan se on pirtsakka itsensä, ja haastaa leikkiinkin jatkuvasti. Pitkälle vaan ei näköjään enää voi lähteä. Tai ainakaan tällä hetkellä. Seuraillaan.

P.P.S. Olin eilen kenneltyttönä aksakisoissa. Päivi ja Kuura nousivat kakkosiin, jee! Bonuksena kerrottakoon, että mulla on maailman parhaat kenneltyttökengät: DePaul Designin Lady-pilkkisaappaat, joiden alaosa on kumpparia ja varsi (lähes polveen asti) tuulen- ja vedenpitävää kangasta. Sisällä vielä termoskenkä ja pohja on paksu, joten niissä pysyy varpaat lämpiminä. Hirmuisen nopeasti niillä ei kyllä lompsita menemään, mutta enpä sitä jaksais muutenkaan tällä hetkellä, kun kunto on hieman päässyt tipahtamaan kisakoiran ollessa poissa. Pitääkin ruveta kohottamaan kuntoa, iik!

4 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Mä tykkään ulkonäöllisesti tuosta Lucysta :)

Unknown kirjoitti...

Dali, Daisy ja Crazy♥ Ihaniahan nuo kaikki ovat:) ♡

Anne kirjoitti...

Brad <3

Iipu kirjoitti...

Trikki tietenkin! :D