keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Mitä ihmettä?! x4

Mitä ihmettä?! nro 1: Meillä kävi tänään koiruleita hieromassa Jokisen Silja. Odotin, että Nasta olisi vähän levoton ja normaali itsensä, eli riehuisi eikä keskittyisi hierontaan. Ja näin tapahtui Mitä ihmettä?! nro 1. Nasta makasi täysin lunkina ja antoi Siljan hieroa ja murjoa ja kopeloida ja venytellä ja vanutella. Alkoipa siinä Napen silmätkin luppasemaan. Ihana nautiskelija! Oikea puoli oli vähän enemmän jumissa, joten kun käännyttiin se file ylöspäin, ei uni enää tullutkaan vaan piti vähän sivusilmällä katella, että mitä se siellä minuu murjoo. Lihaksia saisi kuulemma olla enemmän etupäässä. Lanne oli vahva, ja näin tulisi ollakin, koska Napetilla on kuulemma aika pitkä lanneselkä (olikohan se lanneselkä?), mutta kun lanteen lihakset pitää vahvana ja kunnossa, ei ongelmia tule. Pikkuruisia jumeja oli, mutta ne lähtivät heti purkaantumaan eikä niitä enää loppukopeloinnissa tuntunut, siis Nasta ei niihin myöskään reagoinut. 

Sera on Mitä ihmettä?! nro 2: Ajattelin, että se ei ikikuuna päivänä suostu makaamaan rentona, hyvä jos hyväksyy edes Siljan, kerroin tämän myös Siljalle. Toisin kävi kuulkaas. Sera tuli paikalle, pyysin sen makaamaan, ja mitä tekee koira kun Silja pari kertaa silitti sen selkää? Käy rennosti kyljelleen! Oho! Kääntyi vielä katsomaan Siljaa, ja kun Silja tervehti Seraa laittamalla päätään lähemmäs, niin Sera nuolaisi pari kertaa Siljan poskesta hyväksyvästi. Siis Sera! Miun äkäpussi! Mitä ihmettä?! Silja taitaa olla koirakuiskaaja. 

Seralla oli kireyttä ja arkuutta lapojen päällä ja lantion päällä, sekä vähän rangan ympärillä noin ylipäätään. Kuten arvelinkin. Mutta BoT on meillä auttanut tosi kivasti. Nivuset olivat myös aika kireät ja siihen arvelin syyn olevan Seran köpöttelyn ja sen, että se mieluusti seisoo jalat kehon alla, Silja oli samaa mieltä. Syyn köpöttelyyn hän taas arveli olevan siinä, että Seran kintereet ovat yliojentuvat. Mitään nestettä/turvotusta ei kummassakaan ollut, mutta Silja sanoi, että vanhemmiten sitäkin voi tulla ja sitä kannattaa seurata. Hoidoksi tuohon voi käyttää BoTin kinnersuojia. Muuten ohjeena oli, että Seraa pitää vetää hännästä. Ihan oikeasti! 

Seuraava Mitä ihmettä?! (eli nro 3) on täysin Laten ansiota. Veera ja Latehan (tai siis pelkkä Late) olivat myös meillä hieronnassa, tilattiin Silja kimppaan meille kopeloimaan koiria. Sera oli laitettu toiseen huoneeseen irvistelemään yksinään, eikä Latelle, ja nuoriso riekkui olkkarissa. Sitten Late halusi kaivella lelukasaa, ja löysi sieltä noutokapulan (aijai! Mitä se siellä teki!?). Sitä se innoissaan kanteli ja Nasta katseli vieressä kateellisena, kun Late sai kehuja sen kantamisesta ja pitelemisestä. Nastaa varmaan rupesi ärsyttämään, kun vain Late sai huomiota. Niinpä se tunki Veeran ja Laten väliin, otti kapulan suuhunsa ja toi sen mulle. No myöhän piettiin bileet! Ohhoh! Ehkä se tästä lähtee sujumaan!

Viimeinen eli neljäs Mitä ihmettä?! olen minä itse. Kolme blogipäivitystä viikon sisällä?! Mitä ihmettä?! 

P.S. Nastalla ja Seralla on uudet lempinimet. Lehmäs Muurahainen ja Evilhead Sulopää. Arvatkaa kumpi on kumpi.

Ei kommentteja: